logologo

O nama

Održivost

Karijere

priče

Za nas su sigurnost zaposlenika i sigurno radno okruženje na prvom mjestu. Neprekidno ulažemo u sigurnost na radu te podižemo svijest zaposlenika o važnosti sigurnosti.

Sigurnost je našim zaposlenicima uvijek na umu. Pratimo zakonske propise i visoke HEINEKENOVE standarde, procedure i Pravila koja spašavaju živote.

Kampanja

Savjeti

Hvala što ne jurite

Hrvatska je prepoznata kao najbolja HEINEKENOVA operativna tvrtka na temelju provedene kampanje Hvala što ne jurite u 2017., a priznanje smo dobili i za projekt BBS (behavior based safety) u 2018.
Usredotočeni smo na neprekidno poboljšanje sigurnosti kroz ponašanja, edukacije, dijeljenje dobrih praksi i ideja, analiziranje incidenata te učenjem iz događaja gdje je nesreća zamalo izbjegnuta.

Zaštitne naočale

Obuka

Čisti vid

Dok rade na proizvodnoj liniji, naši zaposlenici jasno vide jer imaju personalizirane dioptrijske zaštitne naočale.
Kako bi naša pivovara bila sigurno mjesto za rad, ne zanemarujemo ni sigurnost svojih zaposlenika izvan proizvodnje. Sigurnost na cesti važna je zbog komercijalnog dijela naše organizacije, naših partnera, distributera i kupaca. Zato snažno promoviramo odgovornu konzumaciju i naglašavamo da se ne smije voziti ako se konzumirao alkohol.

Sigurna vožnja

Bez konzumacije

Sigurna vožnja

Svi se želimo sigurno vratiti kući na kraju radnog dana. Zato svi naši zaposlenici koji voze službene automobile sudjeluju u treninzima sigurne vožnje.
play
onon
close
imageLoader

Platforma

HEINEKEN Challenge

Motivacija

Timski duh

Kako bismo potaknuli zaposlenikeda se bave sportom i tako vode brigu o svom zdravlju, osmislili smo platformuStay in Motion na društvenoj mreži Workplace. Preko platforme potičemo zaposlenike na zdraviji život kroz sportske aktivnosti i različite oblike kretanja. Ovisno o kritičnim masama zaposlenika koje se bave različitim sportovima, planiramo postepeno uvoditi različite aktivnosti te time podržavati njihove interese.

Postanite dio našeg tima

Prijavite se i postanite dio tima HEINEKEN Hrvatska
Prijavite se
imageLoader
contactcontact

Povratak na vrh