logologo

O nama

Održivost

Karijere

priče

Promicanje zdravlja i sigurnosti na radu

focus mark

Sigurnost nam je uvijek na prvom mjestu! U svakodnevnom poslovanju poštujemo 12 HEINEKENOVIH pravila koja spašavaju život (Life Saving Rules). Riječ je o jasnim i jednostavnim pravilima ponašanja za aktivnosti za koje postoji određeni rizik. Također, stalno nastojimo poboljšati naše sigurnosne standarde; već više od tri godine nismo imali nijednu nezgodu u krugu pivovare, a istraživanje organizacijske klime pokazalo je da 89% zaposlenika smatra da vodstvo kompanije brine za njihovo zdravlje i sigurnost.


Evo i konkretan primjer kako brinemo o sigurnosti naših zaposlenika... Kada je primjećeno da neki od zaposlenika na liniji za punjenje ne nose zaštitne naočale jer inače nose dioptrijske naočale, vodstvo kompanije zamolilo je naš BBS tim (Behaviour Based Safety) da pronađu rješenje. Izrađene su zaštitne dioptrijske naočale prilagođene svakom zaposleniku te su se sigurnosni standardi u našem odjelu punjenja sada značajno poboljšali.


Veliki uspjeh proslavili smo 26. travnja 2019. godine: 1000 dana bez nesreće u našoj pivovari u Karlovcu. To znači da ni jedan zaposlenik ni izvođač radova nije ozlijeđen u krugu pivovare tijekom gotovo tri godine zahvaljujući stalnim ulaganjima u sigurnost, edukaciji zaposlenika i inzistiranju na poštivanju naših Pravila koja spašavaju živote.

U 2019. godini obilježili smo 1000 dana bez nesreće u našoj pivovari

Saznajte više iz naših izvješća o održivosti

Pogledajte izvješća

contactcontact

Povratak na vrh